Selectie Blauw Wit W voor trainingskamp in Barcelona aangekomen

Barcelona- Net als vorig seizoen belegt de zaterdag selectie van vierdeklasser cvv Blauw Wit W een trainingskamp in Barcelona. Vanmorgen vroeg vloog de selectie onder leiding van de scheidend coaches Pieter van Netten en Robert Venbroek naar Catalonië. Daar maken de spelers van het 1e, 2e en 3e zich op voor een lang weekend voetbal en ontspanning.
Het is een traditie voor de Westknollendammers. Eerder al belandde de selectie in het Italiaanse Prato maar sinds vorig jaar is er geswitched naar het zonnige Spanje. Vrijdag ochtend vroeg vlogen de Westknollendammers vanaf Airport Eindhoven richting Barcelona. Een deel van de selectie overnachtte donderdag nacht al in Eindhoven om zodoende goed uiterust op het vliegtuig te stappen.
De selectie vertoeft momenteel in de zon en hebben dezelfde trainingsfaciliteiten als in 2021. Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft is het trainingskamp op de inmiddels bekende locatie georganiseerd door de spelersraad en technische staf. Maandag vliegt de selectie weer terug met de nodige kilometers in de benen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl