ZVV Zaandijk doet aan teambuilding in Valencia

Valencia- De selectie van zondag 4e klasser zvv Zaandijk is maandag ochtend in Valencia aangekomen voor een trainingskamp in het Oosten van Spanje. Daar bereidt de nummer 3 van de 4e klasse zich voor op de tweede seizoenshelft. Met een groep van 52 man van de gehele selectie- spelers van het 1e, 2e en 3e elftal- plus begeleiding vertrokken de Zaandijkers maandagochtend 3 januari in alle vroegte vanaf Schiphol Amsterdam naar de luchthaven van Valencia.
Na aankomst op het vliegveld van Valencia is de selectie direct richting trainingsveld gegaan voor een voetbalparcours. Deze stond onder leiding van hoofdcoach Christopher Manuputty en Jan Pool. In de avond staat er een quiz op het programma maar in de tussentijd kon er ook worden gelachten onder het genot van een spaans pilsje op het buitenterras. En dit alles onder een gemiddelde temperatuur van zo`n 16 graden. Dinsdag staat er een padeltoernooi op het programma, voor woensdag een onderling 7 tegen 7 toernooi en mestallatour en `s avonds is er een spelletjesavond. Voor donderdag staat er een fietstour door Valencia geplaned en vrijdag om 18:00 uur vliegt de selectie weer terug naar Nederland.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl