Nog geen opvolger voor vv Knollendam voorzitter George Zwart: Ondanks dat op naar 90 jarig jubileum

Oostknollendam- Het zou zomaar een mooi jaar kunnen worden, het 2022 voor voetbalvereniging vv Knollendam. Met corona eindelijk op de terugweg- dat hopen wemet zijn allen- en de jubileum-activiteiten vv Knollendam 90 jaar in aantocht. Zaterdag 5 februari de eerste, de reünie. En dan in mei buiten het grote, driedaagse feest. En hoe mooi zal het zijn, als ze in het seizoen 2022/23 weer een eerste elftal bij de KNVB kunnen inschrijven?
Pr man Bart van der Laan meldt: “Preses George Zwart, al enkele jaren de voorzitter van vv Knollendam. Hij stopt er dit jaar echt mee. Een opvolger is er nog niet. Hopelijk komt ook dat goed, in dit nog zo prille jaar.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl