Jonge Zaankanters melden zich bij Ajax jeugdopleiding

Zaanstad- Dat er in de Zaanstreek veel voetbaltalent rondloopt is ook bekend bij diverse scoutingsapparaten. En daar behoort ook die van Ajax toe. Een aantal jeugdige spelers is door de club uit Amsterdam uitgenodigd om op De Toekomst te komen voetballen. Voor de meesten betreft het in eerste instantie een stage. Daar zit ditmaal een jeugdspeler van AFC`34, KFC, FC Zaandam en sv Rood Wit Zaanstad bij.
Bij KFC mag Yent de Boer- speler van de JO11-1- het in Amsterdam proberen. Hij is uitgenodigd door Ajax om zijn kunsten te laten zien tijdens een stage in 2022.
KFC 1910 is erg trots dat Yent is opgevallen en reageert via de website: ” Het is gaaf om te zien dat jouw talent is opgevallen, en jij altijd de weg vanuit Assendelft naar Koog aan de Zaan weet te vinden. De complimenten voor jouw trainers: Jamie, Stan en Mitchell”. Een terechte reactie voor de talentvolle inwoner van Saendelft.
Ook Reza Ten Broek speelt komend seizoen voor Ajax. Reza Ten Broek heeft een goede indruk achtergelaten tijdens zijn stage en was spelend in de O9-1 van AFC`34. Hij begon met voetballen bij Sporting Krommenie waarna hij de overstap naar KFC en een jaar later naar AFC`34 in Alkmaar maakte. Hij is- na een succesvolle stageperiode- gevraagd om aankomend jaar bij Ajax te komen voetballen. Een trotse vader Lars ten Broek en opa Ab ten Broek, eveneens twee bekende namen in de Zaanse voetbalwereld.
Bij FC Zaandam mag Darenzo het in 2022 gaan proberen. De jonge speler van FC Zaandam 010-1 mag ook stage komen lopen in Amsterdam. En ook bij sv Rood Wit Zaanstad in Zaandam loopt een groot talent rond. Ook Aras mag stage gaan lopen bij Ajax en daar is sv Rood-Wit Zaanstad terecht heel erg trots op. Hij speelde het afgelopen jaar in de jo8 bij de Zaandammers.
Wij wensen alle jongens veel voetbalplezier en vooral nog meer ontwikkeling en houden de boys nauwlettend in de gaten.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl