Misha Salden neemt Ajax O16 onder zijn hoede

Assendelft – in de jeugdopleiding van AFC Ajax is het Misha Salden die zich daar als een vis in het water voelt. Na de winterstop zal onze streekgenoot een nieuwe groep gaan leiden. De 016 van Ajax kan er alleen maar beter van worden.
Nadat hij zijn UEFA Coach PRO licentie behaalde en het diploma Hoofd Jeugdopleiding is Salden liefst zeven seizoenen werkzaam geweest voor FC Volendam. Hij deed daar ervaring op als Technisch Directeur, Hoofd Jeugdopleiding en Trainer Coach van het eerste elftal. Inmiddels zit Salden in zijn derde seizoen als trainer van de Middenbouw bij AFC Ajax waarin de switch gemaakt wordt naar de O16.
Dat Salden vol vertrouwen zijn toekomst in de voetballerij tegemoet ziet is niet zo vreemd. Zo is hij bijvoorbeeld een van de drijvende krachten achter Voetbalschool ZaanPro. De plek waar hij samen met de ex-profvoetballers Miel Mans (AZ) en Ton Snip (keepers) trainingen verzorgt. ‘Alle wisselende ervaring maken mij rijker en zorgen voor een grotere en bredere bagage.’ bron: rtvZaanstreek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl