‘Dubbelen mag niet’

Oostknollendam – Net als bij andere sportclubs ervaart de groengele club uit het Zaandorp de invloed van de coronamaatregelen. Als voetbalclub-plus- vv Knollendam heeft ook tennis en petanque in haar pakket- hebben de groengelen te maken met regels van verschillende sportbonden.
In de KnolKnal nieuwsbrief 230 maakt redacteur Bart van der Laan duidelijk wat er dan bijvoorbeeld om de hoek komt kijken. Want de Tennisbond is heel duidelijk: ‘enkelen’ is wel toegestaan, dubbelen mag niet’.
Dat bericht laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Dubbelen tijdens de huidige lockdown mag niet. ‘Dat is sporten met een groep van 4, ongeacht de afstand tussen de spelers. Volwassenen mogen met 2 personen buiten sporten op sportlocaties, op 1.5 meter afstand van elkaar. Enkelspel is dus toegestaan’ zo valt te lezen in de altijd actuele KnolKnal nieuwsbrief.
Foto’s met een verhaaltje
De vaste rubriek met dit keer twee werkers (en ereleden!) die het complex verlaten met een zojuist gekregen tas vol lekkernijen, als dank voor het gedane vrijwilligerswerk dit jaar. De andere foto (wintersveld) is van Jaap Leegwater. Hij was dinsdagmorgen al vroeg op het sportpark en schoot dit fraaie beeld.
‘Zwart-voetballers’ weggestuurd.
Recentelijk werden weer een aantal illegalen’ van het complex gestuurd. De knapen kwamen uit Wormer/Wormerveer en deze waren bij Knollendam uitgebreid aan het ’trainen’, compleet met oefen-attributen. Een oud-bestuurslid stuurde ze weg. Wel met de mededeling dat ze welkom zijn, maar dan als lid. In Knollendam viel meteen het woord zwartsporten, maar dat is niet zo vreemd als de voorzitter George Zwart heet……

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl