AZ Voetbalschool organiseert webinars

Zaanstad- De AZ Voetbalschool organiseert in de eerste maanden van 2022 drie scholingsmomenten voor partnerverenigingen. In de vorm van webinars komen verschillende onderwerpen aan bod. De eerste daarvan gaat onder meer over het op jonge leeftijd ontwikkelen van technische vaardigheden. Deze wordt op woensdag 26 januari gegeven. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.
Hoe ontwikkel je spelers in de onderbouw? Die vraag staat centraal bij het eerste online scholingsmoment van de AZ Voetbalschool. Hierin komen Dennis Zwagerman (Coördinator Samenwerking Amateurverenigingen en trainer AZ Onder 11) en Dico Blei (trainer AZ Onder 12) aan het woord. Zij geven een presentatie met theoretische en praktische voorbeelden en ondersteunende video’s.
Inschrijven webinar
In maart en april worden de volgende webinars georganiseerd. Hiervan worden de onderwerpen en sprekers binnenkort gedeeld op AZ.nl. Wel is het al mogelijk jezelf aan te melden voor het scholingsmoment van 26 januari via deze link. De eerste honderd aanmeldingen krijgen – zodra dit weer mogelijk is – gratis toegang tot een thuiswedstrijd van AZ 1.
AZ Voetbalschool
De AZ Voetbalschool is een samenwerking tussen AZ en amateurverenigingen in de regio. Door kennis te delen wordt het voetbalniveau in Noord-Holland en daarbuiten gezamenlijk naar een hoger plan getild. AZ werkt hierin zowel aanbod- als behoeftegericht met interactieve scholingsmomenten. Daarnaast mogen partners met gerichte vragen altijd contact opnemen.
Lid worden
Is uw vereniging nog geen lid van de AZ Voetbalschool en heeft u interesse in deelname? Of wilt u meer informatie over de AZ Voetbalschool? Kijk dan op AZ.nl/Voetbalschool of mail naar voetbalschool@az.nl.