ZCFC en Willem Zeijlmans per direct uit elkaar

Zaandam- Willem Zeijlmans en ZCFC gaan per direct uit elkaar zo werd dit weekend door beide partijen bekend gemaakt. Het Zaans oranje zal dan ook per direct op zoek moeten naar een nieuwe oefenmeester die het vlaggenschip zal moeten gaan sturen.
Ondanks de intentie tot een langer verblijf zal de samenwerking tussen ZCFC en trainer Willem Zeijlmans deze winterstop eindigen. De technische staf en spelers zijn hier de afgelopen dagen over bijgesproken. De afgelopen periode is door alle omstandigheden- onder andere de corona uitbraak en de maatregelen- zwaar geweest. In recente gesprekken tussen de club en de hoofdtrainer is gekeken naar het perspectief voor de toekomst, waarbij de hoofdtrainer zijn zorgen heeft uitgesproken. Iets dat vanuit de vereniging herkend en onderschreven wordt. In meerdere recente gesprekken zijn in alle openheid de scenario’s verkend waarin de visies uiteenlopen. Onder het mom van ‘beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’, hebben beiden, in goed overleg en na lang beraad, besloten de samenwerking te stoppen. Na een eerdere interim-periode, gevolgd door anderhalf seizoen, eindigt de verbintenis. ZCFC gaat op zoek naar een geschikte opvolger en Zeijlmans naar een nieuwe club.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl