Diverse activiteiten bij 100 jarig RCZ vervallen in verband met lockdown

Zaandam- In verband met de lockdown kunnen de welbekende Sylvesterloop- op 2 jan 2022- en de nieuwsjaarsborrel die ook op 2 janzou worden gehouden niet doorgaan. Ook het Lady Racertoernooi dat op de agenda stond op 8 januari is gecancelled. Het Oliebollentoernooi op maandag 27 december gaat wel door.
In verband met de lockdown, zoals aangekondigd op zaterdag 18 december, zijn we helaas genoodzaakt om de Sylvesterloop (2 januari), de nieuwjaarsborrel (2 januari) en het Lady Racertoernooi (8 januari) te annuleren. Het Oliebollentoernooi zal wel doorgaan omdat de jeugd hier onderlinge partijen speelt. Het Fifa-toernooi van 7 januari wordt ook verzet naar een latere datum.
Houd 1,5 meter afstand
Blijf thuis wanneer je klachten hebt en/of iemand in je directe omgeving positief getest is en/of je in contact bent geweest met iemand die positief getest is
Neem je eigen verantwoordelijkheid is het advies van de Rijksoverheid en waar RCZ zich bij aansluit.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl