Afsluitend uitje ZCFC jo10-2 bij Bowling Zaandam

Zaandam- De jeugdvoetballers van ZCFC O10-2 heeft zaterdag de eerste helft van de competitie feestelijk afgesloten. Het afsluitende uitje werd gevierd bij Bowling Zaandam en dat werd voor de jongelingen van het Zaans oranje een feestelijk samenzijn.
Het team heeft volgens Coach en jeugdcoördinator Dorjee prima gepresteerd: Dorjee vervolgt: Het afsluitende uitje was zeer geslaagd. Eigenlijk net zoals het eerste gedeelte van het seizoen. De jongens hebben veel wedstrijden gewonnen en de trainingsopkomst is bijna altijd 100% geweest. Dit is mede het succes van de maar liefst vier trainers die we hebben. Zelf ben ik de coach en ben trots op de mannen. Het uitje dat we zaterdag hadden was dan ook een goed moment om nog net voor de lockdown het jaar gezamenlijk feestelijk af te sluiten.”
Foto: aangeleverd
Onderschrift: Coach en jeugdcoördinator Dorjee kan gerust op de grond liggen na de prima eerste seizoenshelft van zijn ZCFC jo10-2 jongens


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl