Zwaan vertrekt na 3 seizoenen bij vvv Westzaan “Ik wil iets tastbaars achterlaten”

Westzaan- Aan het einde van dit seizoen zet Arjen Zwaan een punt achter zijn carrière bij vvv Westzaan, De trainer heeft ondanks alle Corona-perikelen een mooie tijd achter de rug bij de rood-witte leeuwen; zo behaalde hij in zijn eerste seizoen een periodetitel en gaat hij dit jaar de winterstop in als winterkampioen.
Zwaan is helder over zijn keuze juist op dit moment; “ik wil graag hogerop en december is zowel voor de de club als mijzelf een goed moment om onszelf te oriënteren op een vervolg”. Zwaan heeft nog geen concrete andere zaken op het oog maar als we om zijn ambities vragen is dat een hogere senioren-klasse of toch weer talentvolle jeugd. “De afgelopen jaren heb ik geleerd dat bij de senioren het voetbal vooral gericht is op prestatie, als we bijvoorbeeld met 1-0 verliezen en ik vind dat we een geweldige wedstrijd hebben laten zien praat iedereen achteraf alleen over het resultaat, dat is volkomen logisch en ik ga de komende tijd nadenken of ik die keuze opnieuw maak of mij toch ga richten op het opleiden van een talentvol jeugd-team”, aldus Zwaan.
Patrick Volkers, Hoofd Technische Zaken bij vvv Westzaan, begrijpt de keuze van Arjen; “we hebben drie jaar lang een hele fijne samenwerking gehad, Arjen heeft op verfrissende wijze een nieuwe spelwijze neergezet en heeft mooie resultaten binnen de vereniging gebracht. Vanzelfsprekend wensen wij hem alle geluk in de toekomst en we hopen uiteraard dat hij ons een mooi afscheidscadeau brengt dit seizoen in de vorm van een promotie naar de 3e klasse”. Zwaan dankt vvv Westzaan op zijn beurt dat hij heel dankbaar is voor het feit dat hij na twee relatief jonge trainers (Geernaert en Van der Woude) ook vanuit de club de kans kreeg om voor het eerst van zijn leven een senioren elftal te mogen leiden. Hij gaat het seizoen vanzelfsprekend afmaken bij vvv Westzaan en wil graag iets tastbaars achterlaten: “een promotie zou daarbij prachtig zijn.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl