Zaandammer Naci Unuvar genomineerd voor beste speler Keukenkampioen divisie

Zaanstad- De 2e periode is voorbij en daarom is het tijd om de befaamde Bronzen Kampioensschilden uit te reiken. De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen mede de Beste Speler én Beste Keeper van de 1e periode. De genomineerden in de categorie Beste Speler zijn Robert Mühren (FC Volendam), Naci Ünüvar (Jong Ajax), Joey Sleegers (FC Eindhoven) en Thomas Verheydt (ADO Den Haag). Voor de categorie Beste Keeper komen Nick Olij (NAC Breda), Jay Gorter (Jong Ajax), Michael Brouwer (FC Emmen) en Luuk Koopmans (ADO Den Haag) in aanmerking.

De genomineerden zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van de KeukenKampioenDivisie clubs. De supporters hebben de beslissende stem in de verkiezing. Stemmen is simpel: Vink op de website https://keukenkampioendivisie.nl/stem-op-de-beste-speler-en-beste-keeper-van-de-2e-periode/ aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt. Vul je gegevens in en druk op verzenden. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (Check ook je spam)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig. Stemmen kan tot uiterlijk a.s. dinsdag 14 december 17:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Derbystar wedstrijdbal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl