KFC in oefenduel met 1-2 onderuit tegen WSV 1930

Koog aan de Zaan- Op sportpark De Koog speelden KFC en WSV 1930 zondagmorgen vriendschappelijk tegen elkaar. De ploeg van Rob Hersche won met 1-2 en de scheidend trainer van KFC, Guillaume Groot liet tal van spelers van het 2e elftal meespelen. Op een miezerig sportcomplex stonden twee ploegen tegenover elkaar die iets teleurstellend kunnen terugkijken op de eerste helft van de competitie. KFC staat in de 2e klasse op de 11e plek terwijl de Wormers in de 3e klasse op plaats 12 te vinden zijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl