In memoriam: Leen Tijsterman

Koog aan de Zaan- Helaas heeft ons het trieste bericht bereikt dat KFC Erelid en Lid van Verdienste Leen Tijsterman op 81 jarige leeftijd is overleden. Leen was een begrip en icoon van de voetbalclub KFC. Met zijn bedrijf Tijsterman Waterwerken was hij jaren de hoofdsponsor van de Groote Koogsche.
Leen Tijsterman speelde 10 jaar in Zaterdag 1 en was voorzitter en penningmeester van de Dames divisie. Leen was in totaal 43 jaar lang sponsor van KFC waarvan 36 jaar als hoofdsponsor en naamgever van het Leen Tijsterman Toernooi. De nieuwe hoofdtribune van KFC draagt dan ook met heel veel trots zijn naam. Daarnaast was Leen altijd heel betrokken en onderdeel van de werkers ploeg en heeft hij ontzettend veel betekend voor KFC. Een groot verlies voor de familie, voor de club en allen die hen dierbaar waren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl