Mickey van de Ven in actie voor ‘The Orange Show` Volendam

Zaanstad – Traditiegetrouw wordt er in Volendam bij de plaatselijke voetbaltrots een z.g. Orange Christmas Show gehouden. De opbrengst van deze veiling komt direct ten goede aan de jeugdopleiding van FC Volendam. En hoe mooi is het dan als Mickey van de Ven zijn medewerking verleent aan die veiling?
De Wormer speler, inmiddels doorgedrongen tot Jong Oranje en vaste waarde aan het worden bij Wolfsburg, heeft jarenlang deel uitgemaakt van de jeugdopleiding van de club in het IJsselmeerdorp. Vandaar dat hij spontaan zijn medewerking verleende. Zijn opleiding bracht hem in het vlaggenschip van Volendam waar hij zich meer dan goed staande wist te houden. Vele scouts volgden zijn ontwikkeling. Uiteindelijk stapte hij over naar de Bundesliga naar het Wolfsburg van toen nog trainer Mark van Bommel.
De selectie van FC Volendam is ook dit seizoen de jongste van alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Met jong talent gaat FC Volendam wekelijks de strijd aan. Veel spelers ontwikkelen zich goed en spelen zich in de kijker. We zijn er trots op dat veel spelers uit de eigen opleiding wekelijks het oranje van onze FC dragen. Dat maakt de oranjehemden uniek.
De opleiding is de levensader van de club. Dat is hoe zij het altijd gedaan hebben en hoe de toekomst tegemoet gegaan zal worden. Maar om structureel op het niveau te spelen dat FC Volendam nastreeft, namelijk uitgroeien tot een stabiele club in de Eredivisie, is het van levensbelang dat de jeugdopleiding naar een nog hoger plan wordt getild. Daar heeft de club de afgelopen periode mooie stappen in gezet.
‘Maar we zijn er nog niet’ aldus kersvers commercieel manager Jan Smit. ‘Om onze ambities na te jagen, zijn er investeringen nodig. En daar kunnen onze supporters een bijdrage aan leveren. Alle opbrengsten van de Orange Christmas Show komen direct ten goede aan de jeugdopleiding van FC Volendam.’
Wie een door Mickey van de Veen gesigneerd shirt van Wolfsburg of FC Volendam wil winnen doet er goed aan de veiling van The Orange Christmas Show te checken. Doe een bod via fcvdm.nl/veiling21

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl