zvv Zaandijk jo-12 kampioen na zwaarbevochten overwinning op vv Assendelft

Assendelft- zvv Zaandijk JO12-1 is na een zenuwslopende wedstrijd tegen concurrent vv Assendelft, kampioen geworden van hun poule. In het sinterklaasweekend kon er door de jonge Zaandijkers een extra feestje worden gevierd.
De reporter ter plaatste maakte het volgende verslag: “Vandaag was het voor JO12 1 er op of er onder. We gingen met kriebels in de buik naar vv Assendelft. Tien spelers- een mix van jongens en een aantal meiden- van ZVV Zaandijk waren tot aan de bibberende tanden gemotiveerd. We gaan voor het kampioenschap! De eerste helft werd gespeeld. Maar zvv Zaandijk was niet zichzelf. Het was zenuwslopend maar door een afstandsschot kwamen we op een 0-1 voorsprong. De tweede helft werd er beter gespeeld en ZVV Zaandijk had het beste van het spel. Hier kwam ook de 0-2 door die uitbundig werd gevierd met de coach. De 0-3 was de mooiste. Tik, tak, tak, tik… schot 0-3 en het was een zekerheidje: JO12 kampioen.”