Programma zaterdag 4 en zondag 5 december

Zaanstad- Veel wedstrijden in het Zaans amateurvoetbal zijn er aankomend weekend niet. De KNVB gaf aan dat er in het weekend van week 48 inhaalwedstrijden gespeeld konden worden. Door het ingaan van de avondlockdown om 17;00 uur zijn er veel clubs die met hun team niet hebben kunnen trainen. Wel spelen zaterdag vv Jisp en sv Rood Wit Zaanstad tegen elkaar. Op zondag gaat KFC in Heiloo bij HSV op bezoek. Voor het volgende weekend zaterdag 11 december en zondag 12 december staan er wel veel wedstrijden op het programma.
Zaterdag 4 december
14;30 uur vv Jisp- sv Rood Wit Zaanstad
Zondag 5 december
14;00 uur HSV- KFC

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl