sv Rood Wit Zaanstad heeft geen kind aan hekkensluiter HYS

Zaandam- De formatie van Levinho Wijdenbosch speelde zondagmiddag op natuurgras tegen hekkensluiter HYS uit Haarlem. De bezoekers uit de hoofdstad van Noordholland staan in de zondag 4e D klasse stijf onderaan en wisten na zeven duels nog geen punt in de wacht te slepen. Dat gebeurde ook zondagmiddag op sportpark Vijfhoek niet want de rood witten uit Zaandam waren een maatje te groot.
Het werd maar liefst 6-1 en in de rust stond sv Rood Wit Zaanstad al met 3-0 voor en wist de ploeg al dat ze dit niet meer gingen verspelen. Aanvallend deed sv Rood Wit Zaanstad namelijk datgene waar het goed in is en dat was scoren. Door de overwinning klimmen de Zaandammers naar de zevende plek en heeft het maar drie punten minder dan koploper vvv Westzaan. Zo dicht bij elkaar staan de nummers één en acht die allemaal nog kans maken op een hoge eindklassering.Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl