Fortuna Wormerveer rekent na kwartier spelen al af met sv Hillegom en pakt koppositie

Wormerveer- Het was al snel beslist in Wormerveer. Al na een kwartier spelen schudde Fortuna Wormerveer de bezoekers uit Hillegom van zich af. Door passie en strijd te leveren wisten de Wormerveerders de tegenstander over de knie te leggen en liet het tegenstander sv Hillegom alle hoeken van het veld te laten. Door wonderschone treffers na veelal goede aanvallen was het genieten voor coach René van Elsland. En belangrijker nog belangrijker: door het verlies van concurrenten vv Assendelft en AFC`34 is Fortuna Wormerveer de nieuwe koploper in de eerste klasse en staat het zelfs één punt los op achtervolgers Kampong en AFC`34. Na het debacle van vorige week in Oudorp- toen werd de eerste periode verspeeld- scheen zondagmiddag letterlijk en figuurlijk de zon weer voor de ploeg uit Wormerveer. Met een overtuigende 7-0 overwinning kan het de nare nasmaak van de afgelopen twee duels wegspoelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl