zvv Zaanlandia geeft rode lantaarn over aan vv Jisp na thuiszege op vvv Westzaan (zat)

Zaanstad- De voetballers van zvv Zaanlandia, uitkomend in de ‘Zaanse 4e klasse zaterdag` heeft zaterdagmiddag de rode lantaarn overgedragen aan vv Jisp. De zwartjes waren met 6-3 te sterk voor het zaterdagteam van vvv Westzaan. Het duel van vv Jisp tegen sv Rood Wit Zaanstad (zat) werd vanwege de slechte gesteldheid van het veld in Jisp afgelast.
zvv Zaanlandia kreeg eerder al drie punten in mindering maar staat momenteel in de plus. Na twee gelijke spelen werd er zaterdagmiddag voor de eerste keer dit seizoen gewonnen. Hierdoor sprokkelde de ploeg van Hendri Siemons twee punten bij elkaar en dat was genoeg om vv Jisp op de ranglijst te passeren. Volgende week zaterdag gaan `de zwartjes`op bezoek bij de zaterdag ploeg van sv Rood Wit Zaanstad.