Fortuna W zaterdag blijft in spoor van koploper na zege op Sporting Krommenie (zat)

Wormerveer- De zaterdag ploeg van Fortuna Wormerveer wist de derby tegen de zaterdagploeg van Sporting Krommenie op eenvoudige wijze te verslaan. Het werd 5-0 voor de Wormerveerders die zakelijk afrekende met de geroutineerde ploeg uit Krommenie.
Door de overwinning van Fortuna Wormerveer zaterdag staat de subtop erg dicht bij elkaar. Koploper asc De Volewijckers uit Amsterdam wist ook vanmiddag weer te winnen. Dit keer werd WSV 1930 (zat) aan de zegekar gebonden. De nummers twee en drie van de zaterdag vierdeklasse stonden vanmiddag in Oostzaan tegenover elkaar. Dat waren OFC (zat) en SDOB. Het werd 2-3 voor de ploeg uit Broek in Waterland. Fortuna Wormerveer staat op een vierde plaats met slechts één en twee punten achterstond op bovengenoemde ploegen.
Foto`s: Theo van Vlaanderen