SVA diep geschokt en bedroefd om overlijden Marcel Boon

Assendelft- SVA is diep geschokt door het plotselinge overlijden van Marcel Boon. Vrijdag 19 november, bereikte het SVA bestuur dit droevige bericht. Marcel is 53 jaar oud geworden. Hij was 2 jaar hoofdleider van de JO19 van SVA, clubsponsor en tevens, tot op de dag van zijn overlijden, leider van SVA Zaterdag 2. Hij heeft een onuitwisbare indruk bij heel SVA achtergelaten. Hij stond altijd positief in het leven, was gezellig en met name een grote motivator voor zijn jongens van de Zaterdag 2 waar ook zijn zoon Jens Boon speelt.
SVA wens de familie, vrienden en iedereen die Marcel van nabij heeft gekend, enorm veel sterkte toe in deze bijzonder moeilijke tijd. Als eerbetoon aan Marcel hing de vlag dit weekeinde halfstok bij SVA. Tevens werd er een minuut stilte in acht worden genomen voorafgaand aan de wedstrijd SVA – Sporting Krommenie. Dat duel eindigde in 1-1. Deze wedstrijd was ook live te volgen op het facebook knaal van de Assendelfters. Fotograaf Michael Bruins was zondag aanwezig en was getuige van de aanwezigheid van het elftal van zaterdag 2 dat op indrukwekkende wijze een eerbetoon opdroeg aan Marcel. Het hele team kwam zondagmiddag bijeen. De spelers waren voorafgaand aan het duel aanwezig met spandoeken en bengaals vuur als blijk van medeleven.
Foto`s: Michael Bruins
Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl