Vier leden van verdienste benoemd bij vv Assendelft

Assendelft- Bij de algemene leden jaarvergadering van vv Assendelft op donderdag 11 november jl. zijn Paul Hoeve, Cor van Zaanen, Henny Jan de Smit en Jaap Schellinger benoemd tot lid van verdienste dankzij jarenlange vrijwilligerswerkzaamheden voor de voetbalclub. Een overweldigend applaus vanuit de zaal was hun deel.
Gerard Nol is definitief gekozen als voorzitter door de leden. Hij functioneerde informeel al als voorzitter sinds 1 januari 2021. Van de vorige voorzitter Jan Schavemaker kreeg hij de voorzittershamer overgedragen en Jan kreeg als dank een gesigneerde voorzittershamer. Ook voor Jan was er een oorverdovend en overweldigend applaus. Hij heeft 32 jaar deel uitgemaakt van het hoofdbestuur waarvan 9 jaar als voorzitter. In 2008 werd hij erelid van de club en begin dit jaar nog koninklijk onderscheiden door burgemeester Jan Hamming. Sinds dit seizoen is Jan elftalleider van het eerste en gelet op de resultaten tot nu toe gaat dit prima.
De vorige functie van Gerard Nol in het bestuur van sponsorzaken is overgenomen door Ruud van de Wetering. Spreekstalmeester Frank Aafjes heeft maar liefst 28 jubilarissen toegesproken die 25 jaar of langer lid zijn van de club. Op de foto de vier nieuwe leden van verdiensten en een deel van de jubilarissen.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl