Jong AZ duels opnieuw zonder publiek

Zaanstad- Het demissionair kabinet kondigde vrijdag nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen aan. AZ staat volledig achter pogingen het virus in te dammen, maar is wel verbaasd dat één van de maatregelen het verbieden van publiek bij voetbalwedstrijden betreft.
Verplaatsen helaas niet mogelijk
Op verzoek van de clubs lieten de KNVB, de Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie onderzoeken of het verplaatsen van wedstrijden mogelijk is. Dat blijkt helaas niet het geval. De wedstrijden Roda JC – Jong AZ (19 november), Jong AZ – FC Emmen (22 november) en FC Eindhoven – Jong AZ (26 november) worden daarom zonder publiek gespeeld.
Nadere info volgt
AZ hoopt alle fans in Zaanstad weer te mogen verwelkomen op het AFAS Trainingscomplex als op 6 december Excelsior de tegenstander is. Wanneer meer duidelijk is over het perspectief voor het bezoek van thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, worden als eerste de seizoenkaarthouders en daarna alle andere geïnteresseerden geïnformeerd over de wijze waarop de wedstrijden weer bezocht kunnen worden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl