vv Jisp kansloos tegen zaterdagploeg OFC

Jisp- Nu het kabinet de maatregelen weer heeft aangescherpt waren de zaterdagvoetballers van Jisp en OFC de voorlopig laatste spelers die het handjevol toeschouwers langs de lijn konden opmerken. De voetballers uit Oostzaan waren een maat te groot voor laagvlieger vv Jisp. De laagvlieger die het zonder beide spitsen moest doen moest met 1-8 zijn meerdere in OFC erkennen. De ploeg uit Oostzaan stijgt daarmee naar de 2e plek van de vierdeklasse zaterdag met slechts één punt minder dan koploper asv De Volewijckers zaterdag.
OFC doet mee om de toppositie en wist in zeven wedstrijden al 19 punten te pakken. De gastheer van zaterdag speelde evenveel wedstrijden, maar wist alleen tegen streekgenoot zvv Zaanlandia een 1-1 remise te behalen. De Jispenaren moeten het zaterdag 20 november in Broek op Waterland opnemen tegen het hooggeklasseerde SDOB. Doordat zvv Zaanlandia drie punten in mindering heeft gekregen staat die ploeg op de laatste plaats en staat Jis in de 4e klasse-B zaterdag daar met een punt nog net boven.
In Jisp is het nog even afwachten hoe het zal gaan met de algemene ledenvergadering van de vv Jisp die op de agenda staat voor donderdag 18 november (aanvang 20.30 uur) in het clubgebouw de Muizenval. Op de agenda staat bijvoorbeeld een punt als de stand van zaken bestuur en verkiezing bestuursleden. Er ligt een voorstel om volgende leden officieel te benoemen als bestuurslid te weten Bob van Tol (duo voorzitter), Astrid Heijkamp (duo voorzitter) en Lars Haverbus (secretaris).
Foto`s: Theo van VlaanderenDelen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl