KFC kent weinig problemen met Elinkwijk: bekerduel 7 minuten voor tijd gestaakt

Utrecht- Het bekerduel tussen KFC en uvs Elinkwijk om de 2e ronde van de KNVB beker voor amateurs werd 7 minuten voor tijd gestaakt. Op dat moment leidde de Koogers met 0-4 en kwam het amper in de problemen op een verschrikkelijk slecht veld.
Vervelend was de wijze waarop het duel niet kon worden uitgespeeld. De zaterdag 4e klasser is behoorlijk afgezwakt door de jaren heen. De club bestond in 2019 exact 100 jaar en toevallig speelde Fortuna Wormerveer 0-23 eveneens tegen de Utrechters- de bezoekers uit Wormerveer wonnen onder toeschouwend oog van Wesley Snijder met 1-3.
Peter Woud was bij de wedstrijd van KFC aanwezig en hoorde wat de aanleiding was: “De grensrechter zou de banden van de scheidsrechter lekprikken had ik begrepen. De scheidsrechter had hem tijdens de wedstrijd al een aantal keer gewaarschuwd om beter te vlaggen. Twee spelers van Elinkwijk werden ook uit het veld gestuurd nadat beiden twee keer de gele kaart getoond kregen.”
Foto`s: Peter Woud