Hercules Zaandam weet niet te stunten in bekerduel met zaterdag eersteklasser ZOB

Zaandam- Zondag derdeklasser is na een 1-2 nederlaag tegen zaterdag eersteklasser ZOB uitgeschakeld voor de district beker. Een van de uitblinkers aan de zijde van de thuisploeg was Reino Kok die met een treffer vijf minuten voor tijd de spanning terug bracht. Zelf vond de speler dat hij ook nog een strafschop had moeten krijgen.
De Zuidoostbeemsterlingen van ZOB leken op eenvoudige wijze af te rekenen met de Zaandammers maar in de slotfase werd het nog spannend vanwege de aansluitingstreffer die vijf minuten voor tijd nog viel. Scheidsrechter Maarten ter Velde keurde de treffer goed maar daar was de delegatie van ZOB het volkomen mee oneens hetgeen voor wat tumult en een opstootje zorgde. Twee spelers van sc Hercules Zaandam kregen uiteindelijk een gele kaart. Bruce de Graaf schoot de toegekende vrijetrap te slap in waardoor een stuntje er niet meer in bleek te zitten.
De ploeg van trainer Eric Heerings kan zich nu volledig focussen op het duel van aankomende zondag in De Rijp. Dan wil de trainer van de Zaandammers de goede lijn van de afgelopen weken voortzetten. Afgelopen zondag was het `galery play` op sportpark Kuilpad en werd Egmondia van het kastje naar de muur gespeeld en eindigde de teller slechts op 4-0.
Dinsdag 12-10-2021 voetbal districtsbeker
sc Hercules Zaandam- ZOB 1-2
Karakteristieken: 43. Jansen 0-1, 48. Schaasberg 0-2, 85. Kok 1-2.
Opstelling sc Hercules Zaandam: Bosma, Van Oostenbrugge, Dündar, Noya (65. Tambach), Magouz, Duijf (80. Wijndal), De Graaf, Kok, Ent, Agnaou (65. Martis).
ZOB: Van Duuren, Mol, D. Pals, Bosschieter, Jansen, Aarsman, Coenderman, Schaasberg, Streekstra, Van Wonderen, Fecunda.
Foto`s: Theo van Vlaanderen


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl