Midweekse bekerronde voor vijf Zaanse clubs

Zaanstad- Er wordt op dinsdag 12 oktober, woensdag 13 oktober en donderdag 14 oktober midweeks gespeeld voor de districtsbeker. SVA, Fortuna Wormerveer zaterdag, KFC en WSV 1930 overleefden de poulefase en zullen deze week extra spelen. Zondag wacht voor hen ook een competitie wedstrijd. Op verzoek van ZOB werd de wedstrijd sc Hercules Zaandam en de ploeg uit Zuidoost Beemster van donderdag naar dinsdag as verplaatst.
Deze week wordt bij de heren de eerste ronde van de knockout fase in de Districtsbeker gespeeld bij de heren. Vijf ploegen uit de Zaanstreek hadden hun poulefase overleefd en komen deze week in actie. Op papier lijkt SVA de minst zware tegenstander te hebben. Alhoewel de zaterdag vierdeklasser wel genoteerd staat als koploper van de Zaans getinte 4e klasse. Ook KFC treft
een zaterdagploeg. EVC uit Edam komt uit in de 3e klasse. Fortuna Wormerveer reist woensdag af naar Hoorn op het tegen zondag 3e klasser Always Forward op te nemen. De moeilijkste opgave is voor WSV 1930 dat donderdag in Heiloo moet zorgen voor een stunt tegen de koploper van de zondag 2e klasse-A.
Bekerprogramma Dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2021
Dinsdag 12 oktober 20:00 uur sc Hercules Zaandam- ZOB
Woensdag 13 oktober 20:00 uur Always Forward- Fortuna Wormerveer (zat)
Woensdag 13 oktober 20:00 uur KFC- EVC
Woensdag 13 oktober 20:00 uur SVA- SDOB
Donderdag 14 oktober 20:15 uur HSV- WSV 1930

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl