Jan de Haas komt terug op beslissing en blijft tot eind van het seizoen voorzitter van sc Hercules Zaandam

Zaandam- Na de aankondiging van Jan de Haas dat hij wilde stoppen als voorzitter van sc Hercules Zaandam, ontving hij vele reacties. Deze reacties gaven hem nieuwe energie en daarom komt Jan terug op zijn besluit. Het bestuur van de Zaandamse voetbalclub is daar enorm blij mee. Want met Jan als voorzitter blijkt het bestuur beter in staat om de uitdagingen waar de vereniging voor staan, het hoofd te bieden.
Met hervonden energie wil Jan dit seizoen afmaken. Er waren al een aantal belangrijke zaken waar onze voorzitter actief bij betrokken was. En daar kwam recent nog een acute zaak bij, namelijk de situatie rondom het onderhoud van ons complex en de aansturing daarvan.
De Haas: “Naar aanleiding van diverse oproepen van leden en door de acute situatie rondom de commissie Onderhoud & Beheer heb ik mijn voorgenomen vertrek als voorzitter uitgesteld tot eind seizoen 2021-2022. Ik wil mijn verantwoordelijkheid in deze zaak nemen en leiding geven aan de reorganisatie van de afdeling Onderhoud & Beheer. Hierdoor zal naar ik verwacht minder druk ontstaan op de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Om de reorganisatie succesvol te laten zijn, is de vereniging opzoek naar een coördinator facilitaire zaken. Die hopen we op korte termijn te vinden.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl