Zaanse selectie vrouwen speelt woensdag 20 oktober in stadion tegen beloften Telstar

Wormer- Na lang beraad maakt de organisatie van de FEBO Zaanstad Cup de Zaanse selectie van de vrouwen bekend. Zij gaan volgende week op woensdag 20 oktober in het stadion van Telstar in Velsen Zuid spelen tegen de beloften van Telstar. De wedstrijd start om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom.
De Zaanse selectie wordt gecoacht door Rene Oomen en hij wordt onder andere ondersteund door een fysiotherapeut van Verantwoord Bewegen. De selectie bestaat uit de keepsters: WIESKE JONGENS (KFC), NOLITA VAN NIEUWPOORT (WSV’30). En de speelsters EATHON BROUWER (KFC), YNDY HOEKSTRA (KFC), BRETT VAN SPLUNTEREN,(KFC), REBECCA TIEBESL(KFC), JAMEYRA AXWIJCK (KFC), AMBER VAN VLIET (KFC), LISA KLINKENBERG (KFC), LISA STOOP (KFC), MILOU PAUW (KFC), JADEN THIJM (WSV’30), NOMI VELDT (WSV’30), SOPHIE DUIJN (WSV’30), IRIS DOKTER (WSV’30), LANA OLIJ (WSV’30), NINA KUIPER (zvv ZAANDIJK), AMBER TANIA (ZAANDIJK), BETÜL KURT (zvv ZAANDIJK), DAMLA BURAK (zvv ZAANDIJK), ANNELORE PIETERS (CVV BLAUW-WIT), CONSTANCE PIETERS (CVV BLAUW-WIT)
De tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup zal in de week van 27 juni tot en met 2 juli 2022 bij vv Assendelft worden gespeeld. Eind dit jaar volgt de uitnodiging voor de deelname naar alle Zaanse selectieteams.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl