Hercules Zaandam rekent zakelijk af met Egmondia

Zaandam- In de derdeklasse B had sc Hercules Zaandam geen kind aan de bezoekers van Egmondia. Het werd 4-0 en daar was geen speld tussen te krijgen. De bezoekers uit Egmond konden geen vuist maken en waren duidelijk niet opgewassen tegen het volwassen ogende sc Hercules Zaandam.
Een van de smaakmakers was aanvaller Reino Kok. Hij zorgde er met een vroege goal voor dat sc Hercules Zaandam al snel aan de leiding ging. De ploeg ging uiteindelijk rusten met een 3-0 voorsprong De andere goal was een penalty van Kevin Wijndal en een fantastisch schot van Bruce de Graaf. sc Hercules Zaandam bleef geconcentreerd voetballen en had geleerd van het laatste treffen tegen diezelfde ploeg in Egmond. In de slotfase nam Bruce De Graaf ook nog eens de vierde treffer voor zijn rekening.
Hercules Zaandam is een van de titelkandidaten met negen punten uit drie wedstrijden. Wel weet de ploeg van trainer Eric Heerings dat de zware tegenstanders nog gaan komen. Derby`s tegen WSV 1930, SVA en Sporting Krommenie zijn duels die er echt toe doen. Dinsdag 12 oktober speelt Hercules Zaandam voor de beker tegen het sterke ZOB dat in de zaterdag 2e klasse acteert. Dat duel begint om 20;00 uur. Aankomende zondag 17 oktober gaan de Zaankanters op bezoek bij sv De Rijp.
Zondag 10 oktober: zondag 3e klasse B: sc Hercules Zaandam-Egmondia 4-0 (3-0).
Karakteristieken: 10. Kok 1-0, 17. Wijndal 2-0 (pen), 27. De Graaf 3-0. 74. De Graaf 4-0.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl