sc Hercules Zaandam zet zegereeks voort tegen Egmondia

Zaandam- Ook in de derde wedstrijd maakte sc Hercules Zaandam geen fout en wist de ploeg van Eric Heerings de drie punten veilig te stellen. In Zaandam werd vrij eenvoudig gewonnen van Egmondia. In de rust was de stand al 3-0 en was het duel al gespeeld. Vorige week hielden de Zaandammers ook al de nul en wisten vier maal te scoren. Alleen in de eerste wedstrijd tegen Hollandia T incasseerde het een tegentreffer. Toen werd er met 3-1 gewonnen van de ploeg uit Tuitjenhorn.
Dinsdag 12 oktober speelt sc Hercules Zaandam voor de beker tegen het sterk geachte ZOB dat uitkomt in de zaterdag 2e klasse. Dat duel begint dinsdag om 20;00 uur. Volgende week zondag 17 oktober wacht de uitwedstrijd tegen sv De Rijp.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl