Feestelijke ondertekening sponsorcontracten Vrienden van Zaandijk

Zaandijk- Op sportpark Schanszicht aan de Diederik Donoweg in Zaandam was het Zondag 26 september dan zover, de ‘Vrienden van ZVV Zaandijk’ kwamen naar het zonovergoten ZVV Zaandijk voetbalcomplex voor de feestelijke ondertekening van de sponsorcontracten.
Dankzij hun ondersteuning lopen de complete dames- en herenselecties er voor, tijdens en na de wedstrijden weer fantastisch bij. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal sprak het ZVV Zaandijk-bestuur, sponsorcommissie en afvaardiging van de selectie mooie woorden richting de Vrienden waarna de contracten werden ondertekend. Nadat de door hoofdtrainer Christopher Manuputty beloofde drie punten waren binnengesleept- in de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen DSS- bleef het op het voornamelijk blauw gekleurde nieuwe terras nog lang feestelijk onrustig. De sponsorcommissie van ZVV Zaandijk verdient hiermee alle credits en dankte alle zvv Zaandijk vrienden: De Bree Makelaardij, M & T Techniek, TenderSucces en DecoLegno.