Sfeer bij vv Jisp opperbest, ondanks kleine nederlagen

Jisp- In de 4e klasse-B is vv Jisp nog puntloos. Dat is niet heel verrassend als je naar het programma van de ploeg kijkt. De mannen van Peter Tania gingen strijdend ten onder in het eerste duel in Krommenie tegen Sporting Krommenie. Het werd 2-0 maar met een beetje geluk had daar een goed resultaat behaald kunnen worden. Kansen op de openingstreffer lieten de Jispenaren toen onbenut. Ook tegen de Volewijckers zaterdag gaf vv Jisp prima partij. De bezoekende ploeg uit Amsterdam vertrok met een nipte 1-3 zege.
Zaterdagmiddag tegen titelkandidaat asc De Volewijckers voetbalde de ploeg van trainer coach Peter Tania prima mee. Het legde het uiteindelijk met 1-3 af tegen de Amsterdammers en dat was geen schande. Een aantal clubmensen heeft zich hard gemaakt om het voortbestaan van de club en dit seizoen staat er een prima selectie op het veld. Oud eerste elftalspeler Peter Heijkamp is elftalleider en zijn zus is inmiddels duovoorzitter geworden. Dat doet ze samen met de 21 jarige Bob van Tol. Samen met clubicoon Jan Koene houden ze de club draaiende en proberen er het aankomend seizoen het beste van te maken. En als er met dezelfde inzet als de afgelopen twee duels wordt gestreden dan gaat het met het verzamelen van punten ongetwijfeld goed komen. Zaterdag 9 oktober wacht voor vv Jisp in Zaandam de derby tegen zvv Zaanlandia.
Opstelling vv Jisp:De Jong, Kleimeer, Vlootman, Stroobach, Van Tol, Ferwerda, Mak, Mulder (78. Al), A-Tjak (46. Dijkstra), Zwart, Tania.
Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl