Zino en Cerezo Hartgers zijn zvv Zaandijk de baas (3-2)

Zaandam- Op het vernieuwde kunstgras hebben de toeschouwers zondag een leuke oefenwedstrijd gezien. Die ging tussen twee Zaanse clubs die in de eerste helft redelijk gelijkwaardig aan elkaar waren. De openingstreffer was voor FC Zaandam, 1-0 Hartgers na een mooie aanval kon de keeper de bal uit het netje halen. Na een mooie aanval van zvv Zaandijk werd de spits prima vrij gespeeld en in de 37e minuut werd het 1-1. Op slag van rust was het wederom Hartgers met de 2- 1.
Na de rust was het vizier van beide teams niet goed afgesteld. Veel schoten verdwenen ruim over of naast het doel. Een strafschop voor zvv Zaandijk betekende de 2-2 in de 74e minuut. Deze werd door Bafode Touri prima ingeschoten.
Het slot akkoord van de wedstrijd was wederom van de voet van de tweelingbroer Hartgers. Zino en Cerezo Hartgers zorgden met hun snelheid voor de Zaandamse doelpunten. Ook zondag waren er nog veel afwezigen bij FC Zaandam en van verschil tussen de zaterdag 2e klasse en zondag 4e klasse was dat niet te zien op het veld. Hopelijk voor trainer Huisman keren de overige spelers snel terug zodat de trainingsstaf snel kan borduren op een vast team met vaste patronen. Er is nog wel wat werk aan de winkel voor de zaterdag 2e klasser. Op dinsdag spelen de Zaandammers om 20.15 nog een laatste oefenduel tegen KFC. Daarna moet de ploeg van Patrick Huisman klaar zijn om op zaterdag 4 september 14.30 uur te vlammen in de bekerwedstrijd FC Zaandam- Benschop.
Selectie FC Zaandam: Jory Witlam. Saginder. Marvin Cairo. Elias Clement. Bodhi Smis. Marc Molenaar. Mounir Raji. Hatim el Abbassi. Luuk Steenkamp.Zino Hartgers. Cerezo Hartgers. Ercan Malcoc. Sevas Seymen
Door: Hennie van den Berg
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl