Goede start OFC: Oostzaners verslaan HSC`21 in eigen huis met 2-1

Oostzaan- Met een 2-1 zege op HSC’21 in eigen huis heeft OFC een prima resultaat behaald. Ook vorige week wonnen de Oostzaners in hun openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Maar echt soepel verliep dat niet. Hoofdtrainer Pieter Mulders was des duivels over het optreden van zijn ploeg in de eerste 45 minuten. Het tempo lag te laat en echt imponeren kon de ploeg nog niet daar waar het wel de bedoeling was de wil op te leggen.

De tegenstander uit Haaksbergen verloor vorige week met 0-1 van EVV Echt en kwam zeer matig voor de dag.Toch wisten de bezoekers doelman Mike Grim in de eerste helft te passeren. In de tweede helft wist de ploeg van Mulders orde op zaken te stellen en het was El Hasnaoui die OFC weer op gelijke hoogte bracht. De uitblinker knalde de bal fraai in de kruising: de stand was weer gelijk 1-1. Zes minuten later was het ex prof Victor van der Linde die er snel bij was om een terugspringende bal op overtuigende wijze tegen de touwen te knallen en zo zijn ploeg op een 2-1 voorsprong te zetten. Een slotoffensief bleef uit want Ediz Moldur van HSC`21 liep tegen een rode kaart aan. Op zakelijke wijze en met een man meer kon de thuisploeg de voorsprong eenvoudig vast houden. De bal werd in de ploeg gehouden en de  Oostzaanse ploeg kwam niet meer in gevaar. OFC gaat samen met Oss’20 en UNA aan de leiding. Die ploegen wisten hun eerste duels beiden te winnen.

Opstelling OFC: Grim; Akouili, Van den Heuvel, Baly, D. Prijor; Ten Hoope (57. E. Veerman), M. Veerman (57. El Amrani), Van der Linde; El Hasnaoui (80. Butter), Springer, G. Prijor.

Zondag 29 augustus 2021
OFC-HSC`21 2-1 (0-1)

42. Uguz 0-1, 57. Hasnaoui 1-1, 63. Van der Linde 2-1. Rood: Moldur (70. HSC’21)


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl