Indelingen en programma`s KNVB categorie A en B worden eerdaags bekend gemaakt

Zaanstad- Veel voetballers zijn nieuwsgierig naar het speelschema voor de competitie en bekervoetbal. Het programma van het bekervoetbal is al enige tijd bekend al wijzigen er nog wel wat tijdstippen, vaak in overleg met de clubs. Achter de schermen wordt er in Zeist hard gewerkt maar: Op 20 en 21 augustus de KNVB de indelingen en programma’s van verschillende competities. 

Het seizoen 2021/’22 staat op het punt van beginnen. Meerdere indelingen en bijbehorende programma’s zijn al gepubliceerd en bij de verenigingen bekend. Deze week verschijnen ook, eerder dan gepland, de indelingen en programma’s van andere competities.

In een eerder bericht werd overigens al melding gemaakt over publicaties van indelingen en programma’s op 27 en 28 augustus a.s. Omdat de afdeling competitie alle voorbereidende werkzaamheden al eerder heeft kunnen afronden, vindt publicatie van die competities eerder plaats dan gepland. Het betreft de volgende publicaties:
20 augustus:

  • Categorie A: indelingen van de Hoofdklassen in het jeugdvoetbal
  • Categorie B: indelingen van de overige competities in het jeugd- en seniorenvoetbal

21 augustus:

  • Categorie A: nummering en wedstrijdprogramma alle competities
  • Categorie B: nummering en wedstrijdprogramma alle competities O13 en ouder

De indelingen zijn op respectievelijk 20 en 21 augustus te zien op voetbal.nl, zowel op de website als in de app, en via Sportlink Club. De website voetbalinzaanstad.nl houdt de Zaanse voetballiefhebbers  op de hoogte en zal aankomend seizoen 2021/2022 bericht blijven geven van het wel en wee over het voetbal in de gemeente Zaanstad.