Eredivisionist vv Alkmaar en Corina Dekker scheiden de wegen

Zaanstad- De Zaanse voetbaltrainster Corina Dekker is niet langer meer verbonden aan eredivisionist VV Alkmaar. Na diverse gesprekken tussen de trainster en clubleiding is geconstateerd dat het draagvlak voor een verdere samenwerking ontbreekt.
Algemeen manager Patrick Tenthof: “Het was een zwaar besluit om te nemen. Corina heeft zich vanaf dag één voor de volle honderd procent ingezet voor onze club en is zeer belangrijk geweest in de ontwikkeling van VV Alkmaar. We hebben heel veel respect voor Corina als mens en trainer en willen Corina bedanken voor haar inzet. Voor het clubbelang zien we ons genoodzaakt om ingrijpende veranderingen in de technische staf door te voeren.”
Corina Dekker: “Ik betreur de breuk tussen mij en de club maar ben ook heel dankbaar voor de kansen en de ruimte die ik heb gehad. Ik kijk terug op een mooie en leerzame tijd waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen tot de trainster die ik vandaag de dag ben.”
VV Alkmaar heeft Mark de Vries aangesteld als hoofdtrainer en zijn er al verre gesprekken gaande met eventuele assistenten.