Nieuwe video en onthulling nieuwe kledinglijn AZ op Zaans Skatepark A8 in Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan- Dat AZ voor Alkmaar Zaanstreek staat is bij iedereen bekend. En ook dat het AFAS Trainingscomplex in de Zaanstreek staat weet inmiddels ook heel Nederland. Steeds vaker weet de voetbalclub de regio te vinden. Onder andere voor tv opnames en documentaires. Want AZ heeft maandag ook het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2021-2022 onder het viaduct bij de A8 in Koog aan de Zaan gepresenteerd.
Jordy Clasie, Pantelis Hatzidiakos, Sam Beukema en Jong AZ’ers Fedde de Jong, Ernest Poku en Peer Koopmeiners onthulden het uittenue op het Zaanse skatepark.Vorige week lanceerde AZ al de nieuwe trainingslijn. Binnenkort wordt ook het thuisshirt voor het seizoen 2021-2022 onthuld.
De voorbereiding van AZ is inmiddels gestart en onder andere het zwarte Nike-outfit is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop en het AZ Fancentrum. AZ heeft al meer dan 10.000 seizoenkaarten verkocht. En die seizoenkaarthouders krijgen 10% korting op de aanschaf van alle nieuwe Nike-kleding. Dit terwijl clubcardhouders 5% korting krijgen. Fans uit de regio Alkmaar Zaanstreek moeten zich dus naar het vernieuwde stadion in Alkmaar snellen want de AZ kleding is alleen verkrijgbaar in het AZ Fancentrum. Al kan men ook online bestellen via az.nl.
De verkoop van de seizoenkaarten voor AZ en ook die voor Jong AZ worden momenteel flink gepromoot. AZ en Jong AZ zijn inmiddels gestart terwijl Jong AZ onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Maarten Martens de eerste oefenpot al achter de rug heeft. Er werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jong FC Utrecht. Zaterdag 3 juli is de eerste oefenwedstrijd voor de mannen van Pascal Jansen, dan speelt AZ 1 om 16:00 uur op het complex van vv Dirkshorn tegen NEC.

Naast de wedstrijd tegen NEC staan ook de volgende oefenwedstrijden van AZ 1 op het programma.

07 juli | AZ – TOP Oss 
14 juli | KRC Genk – AZ
17 juli | RB Leipzig – AZ 
28 juli | AZ – OFI Kreta (Complex VV Dirkshorn)
31 juli | AZ – Real Sociedad 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl