Velden van Blauw Wit W en Krommenie op de schop: Meiden staan in Oostknollendam tegenover elkaar

Oostknollendam- Zaterdag stonden de meiden van cvv Blauw Wit W en Sporting Krommenie tegenover elkaar. In Oostknollendam was het vooral voor de meiden uit Krommenie zweten geblazen in hun zwarte outfits. Desalniettemin was het een echte wedstrijd en gingen beide teams er vol voor. Publiek was weer toegestaan en wel degelijk aanwezig op deze zonnige maar benauwde zaterdagochtend. En ook niet geheel onbelangrijk: er kon weer een bak koffie worden gehaald in de inmiddels geopende kantine.
Voor de meiden van de MO19 van Sporting Krommenie was het de eerste oefenwedstrijd sinds de Coronacrisis uitbrak. Er werd gespeeld tegen het damesteam van het Wormerveerse CVV Blauw-Wit uit Westknollendam.  Omdat van beide verenigingen de velden op de schop liggen werd uitgeweken naar Oostknollendam. Daar werd gespeeld op het hoofdveld van vv Knollendam.  Na drie fases van 30 minuten en in een zinderende hitte bleken de meiden van CVV Blauw-Wit een tandje te sterk voor de MO19. De einduitslag werd 5-3 en beide teams lipen moe maar voldaan van het veld.
Foto`s: Paul Hagnauer

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl