Mediaverbod voor Wormerse Micky van de Ven bij FC Volendam

Wormer- De selectie van FC Volendam werkte vandaag de eerste training af. Met de nieuwelingen Mühren, van Mieghem, Mirani en de van een zware blessure teruggekeerde Visser werd er ruim een uur lang getraind. Ook Micky van de Ven was aanwezig.
De centrale verdediger die na NAC-uit liet weten dat hij zijn laatste wedstrijd voor Volendam waarschijnlijk gespeeld heeft, is een transfer vooralsnog uitgebleven. De club probeert het 20-jarige talent uit Wormer nu tegen alle media-aandacht in bescherming te nemen en heeft besloten dat er voorlopig géén interviews mogelijk zijn met Micky van de Ven. 
Vanaf het begin van het nieuwe seizoen wordt er gevoetbald in volle stadions. Het kabinet besloot eerder dat de maximale capaciteit van de stadions per 30 juni benut kan worden. Op 6 augustus trapt FC Volendam de competitie af in Eindhoven, in een vol stadion. Het kabinetsbesluit eerder zorgde ervoor dat de wedstrijden dit seizoen in volle stadions gespeeld worden, mét uitsupporters. Of Van de Ven dan nog voor FC Volendam speelt is nog maar de vraag.
Foto: Archieffoto van Frank Brussel

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl