Arno met lens langs de lijn voor de rubriek: Kiekmijnteam constateert: ‘Reuring langs de velden, publiek langs de lijn’

Wormerveer- Dit weekend kon er eindelijk weer met publiek langs de lijn worden gevoetbald. Na maandenlang te hebben moeten wachten was het dit weekend voor toeschouwers weer mogelijk om langs de kant te genieten van de voetbalwedstrijden. De meeste teams speelden nog de laatste ronde van de RegioCup maar er waren er ook die een vriendschappelijke oefenwedstrijd hadden ingeplaned.
Huisfotograaf Arno van den Broek zag dat het een levendige bedoening langs de zijlijn was. Dat was het in ieder geval zaterdagochtend met veel ouders langs de lijn. Die konden ook nog eens genieten van een versnapering want de kantines konden weer volledig open. “Het was heerlijk om weer legaal langs de lijn te mogen staan om wat plaatjes te schieten. Zo hoort voetbal te zijn. Het is ook nog eens heerlijk voetbalweer en de kantines kunnen worden betreden voor wat verkoeling of andere versnaperingen. Kortom: genieten geblazen dus” aldus huisfotograaf Arno van den Broek uit Westzaan.
Zaterdag ochtend was hij namens Voetbal in Zaanstad te gast bij de wedstrijd van Fortuna Wormerveer JO14. Dit team speelde een thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van sv De Rijp. Ondanks de warmte werd er door beide teams volop strijd geleverd.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl