Geslaagde 2e editie van Zaansche College Cup voor meiden bij vvv Westzaan

Westzaan- Na het grote succes van 2 jaar geleden werd woensdag middag de Zaansche College Cup gespeeld. Dit gebeurde op het sportcomplex van voetbalvereniging vvv Westzaan.
In totaal gingen 14 meidenteams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde CollegeCup beker in de wacht te slepen.
Het was een heerlijke voetbalmiddag in Westzaan.  Meer dan 120 meiden hadden zich hebben opgegeven en waren getuige van een clinic van de dames van vv Alkmaar. De voetbalvereniging uit Westzaan heeft een samenwerkingsverband met de eredivisionist uit Alkmaar. Het doel van de middag was om op het meidentoernooi, onder goed georganiseerde omstandigheden samen te sporten, lol te hebben en om strijd te leveren om de felbegeerde cup. Alle middelbare scholen uit Zaanstad konden zich opgeven. Het toernooi werd georganiseerd voor alle leerjaren en ook was er een poule voor meiden uit groep 8. Huisfotograaf Arno van den Broek was hier getuige van en wist hier in een sfeerimpressie middels een fotoverslag een letterlijk een goed beeld van te kunnen vastleggen.
De bedoeling was dat de speelsters zelf met een meidenteam van minimaal 7 personen en een samengesteld team konden deelnemen. Het maakte in principe niet uit of je wel of niet op voetbal zat en de intentie was om een gezellige sportmiddag te beleven. Dat bleek dan ook deze editie weer uitermate geslaagd. Dat kwam mede door de komst van een viertal voetbalstars van de selectie van eredivisionist vv Alkmaar.
Foto`s: Arno van den Broek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl