Zaalvoetballers eindelijk weer de zaal in

Zaandam- Het werd vrijdag 4 juni voor de zaalvoetballers van F.C. Zaanstreek een geslaagde avond in de Piet Maashal in Zaandam. Op Sportpark Kuilpad, het complex waar onder andere PB-Sports paintball, TV Zaansport en sc Hercules Zaandam ook gevestigd zijn leek het wel een besloten voetbalavond voor de spelers van FC Zaanstreek. Als enige voetballers kwam `The New GreatOld`in aktie.
Op het sportcomplex werd vrijdag avond alleen getennist door de leden van TV Zaansport en waren er geen teams van de vaste bespelers van Hercules Zaandam op het voetbalcomplex aanwezig. Wel werd er in de Piet Maashal gevoetbald door jong en oud van de lokale futsalclub FC Zaanstreek. De jeugdteams kwamen tegen elkaar in aktie. De jo17 en jo15 hielden elkaar redelijk in evenwicht al was het de oudste groep die uiteindelijk de overwinning naar zich toe trok. Vervolgens was het de beurt aan de senioren. Ook die mochten weer zaalvoetballen zonder restricties als `dekken`op 1,5 meter afstand. Het team van aanvoerder Yucel ( FC Zaanstreek 8) speelde tegen het team van Erwin (FC Zaanstreek 10) en ook die waren redelijk aan elkaar gewaagd.
Aankomende vrijdag maken diverse teams zich op voor de Covebo/Zaandam Cup. Deze wordt op half veld, 7 tegen 7 met f pupillen doelen afgewerkt. Ook de twee vrijdag erna op 17 en 24 juni zal er nog in toernooi vorm gevoetbald worden. Vrijdag aanstaande opent de club onder sportieve omstandigheden de zomer in met dit fraaie onderlinge toernooi. Ook zal het EK te volgend zijn en zullen de deelnemers eindelijk weer een pintje kunnen drinken. Tussendoor wordt er vanaf 19;30 gevoetbald en zijn er korte wedstrijden van 15 minuten waarin alle deelnemende onderlinge teams elkaar treffen. Op het hoofdveld zijn twee velden uitgezet en zal er onder waarschijnlijk zonnige omstandigheden gevoetbald worden.


 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl