Zaansche College Cup meidentoernooi bij vvv Westzaan

Westzaan- Na het grote succes van 2 jaar geleden komt de Zaansche College Cup op woensdag 23 juni a.s. weer terug bij vvv Westzaan. Het doel van dit meidentoernooi is om lekker samen te sporten, lol te hebben en te strijden om de felbegeerde Zaansche College Cup.
Alle middelbare scholen uit Zaanstad zijn welkom. Dit meidentoernooi is dan ook voor alle leerjaren, ook is er een poule voor meiden uit groep 8. De bedoeling is dat de meiden zelf een team  met minimaal 7 personen  samenstelt. Het is lekker om wat wissels achter de hand te hebben. Het maakt niet uit of je wel of niet kunt voetballen, het gaat om het maken van plezier. Als je niet genoeg meiden kan vinden voor een compleet team dan plaatst de organisatie grote groepen in overeenstemming bij elkaar. Dus heb je zin om te komen voetballen, trommel dan al je klasgenoten en vriendinnen op en kom gezellig op woensdag 23 juni van 16:00 uur tot 20:00 uur op het complex van vvv Westzaan voetballen. Je kunt je team aanmelden door uiterlijk voor woensdag 16 juni een mail te sturen naar: zcc@vvvwestzaan.nl. De deelname is uiteraard gratis. De club is gelegen op adres: Zuideinde 150 in Westzaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl