Venbroek slaagt in Amsterdam voor UEFA B

Amsterdam- In huize Venbroek kan de vlag uit want de assistent trainer van cvv Blauw Wit W slaagde gister en behaalde zijn diploma UEFA B. Bij de Amsterdamse club DVVA liep Venbroek al enige tijd stage en daar wist de inwoner van Krommenie onder leiding van KNVB docent Jan Zoutman met goed vervolg de opdracht PVB uit te voeren.
Venbroek: “Ik ben opgelucht om na mijn UEFA C nu ook het UEFA B te hebben behaald en ben blij dat ik heb doorgezet. Ook na de lastige covid-19 periode die we allemaal achter de rug hebben gehad waarin ook ik de opleiding moest staken en niet kon afronden. Bij DVVA was trainer Lex van de Horst erg te spreken over me en ik voel me vereerd dat ik daar 1 of 2 avonden in de week training mag blijven geven en kan assisteren. Ook aan zvv Zaanlandia voorzitter Hendri Siemons heb ik veel te denken want ook hij stond altijd voor me klaar. Pieter van Netten was gisteravond ook nog aanwezig en dat maakte de avond meer dan geslaagd.”
Jan Zoutman is een Nederlandse voetbaltrainer van FC Dordrecht en docent bij de trainersopleiding van de KNVB. Op 5 december 2020 werd Zoutman tot het einde van het seizoen aangesteld als trainer van FC Dordrecht in de Eerste divisie. Op 23 april 2021 werd bekend dat Zoutman ook geen voornemen had om zijn dienstverband voort te zetten na een aanvaring met algemeen directeur Hans de Zeeuw. In het verleden was hij ook trainer van hfc Haarlem.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl