Terugkeer van twee neven bij FC Zaandam: Marc Molenaar en Jesse Kramer

Zaandam- Op Sportpark het Hoornseveld is zaterdag 2e klasser FC Zaandam al volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen 2021/`22. Na het bekend maken van het feit dat de KNVB dat de Regiocup definitief van de baan is eindigt daarmee het seizoen.
Achter de schermen zijn ze bij FC Zaandam druk met de fusie en het maken van plannen. Het oude hoofdveld wordt voorlopig het trainingsveld en het B veld wordt het hoofdveld.
Het C veld wordt vernieuwd met vervangend kunstgras en het D veld wordt voorzien een nieuwe natuurgrasmat.  De voetballers van FC Zaandam zal we nog een jaar moeten knallen vandaar dat de Zaandammers drukdoende zijn met het aanvullen van de selectie. En ook voor het aankomend seizoen vallen er al een aantal goede versterkingen te noteren. De deadline voor overschrijvingen is zoals ieder jaar op 15 juni. Maar nu is al zeker dat de volle neven Marc Molenaar en Jesse Kramer de eerste te noteren nieuwelingen zijn. Eerder speelden ze al samen voor Hellas Sport, de club die met Zilvermeeuwen tot FC Zaandam fuseerden. Marc komt over van zondag 4e klasser zvv Zaandijk en Jesse komt van het uit elkaar gevallen zaterdagelftal van vpv Purmersteijn van Lars Keppel. Laatstgenoemde is onlangs als nieuwe hoofdtrainer van vv Assendelft 1 gepresenteerd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl