Trainersstaf Fortuna Wormerveer krijgt steeds meer vorm: Jeroen Beukman behaalt Uefa B praktijk

Wormerveer- De uitspraak is alom bekend in de voetbalwereld en veelgehoord: wie de jeugd heeft de toekomst. En dat geldt zeker voor Fortuna uit Wormerveer. Als partnerclub van Ajax vinden ze het in Wormerveer daarom belangrijk dat er weer een prachtig stel jeugdtrainers klaar staat voor komend seizoen. Met talentvolle voetballers en trainers zit het wel snor. Afgelopen zondag behaalde Jeroen Beukman, trainer van de 0-23 zijn Uefa B diploma.

Trainersstaf jeugdafdeling krijgt steeds meer vorm

Achter de schermen is er hard gewerkt om invulling te geven aan de trainersstaf Selectieteams Jeugd voor het nieuwe, hopelijk Corona vrije, seizoen.
O19, Iskender Koca. Hij keer terug op het Fortuna Wormerveer nest. In zijn jeugdjaren gevoetbald bij de club, daarna enige jaren al scheidsrechter actief geweest en nu dus als trainer. Iskender komt over van KFC, waar hij momenteel de O17-1 onder zijn hoede heeft. De door Corona uitgestelde cursus UEFA B gaat hij ook volgen. Leuk te vermelden is ook dat trainer Juan Coto, wiens zoon Raul in O19 komt te spelen, een ondersteunende rol heeft toegezegd. “Juan wordt niet de assistent van Iskender maar hij vindt het wel leuk om als vraagbaak te fungeren”, zegt HJO Marcel Blank hierover.

O18, Dave Derlagen. Inmiddels al 5 seizoenen actief bij de club aan het Wateringcomplex en is erg succesvol. Hij gaat opnieuw de 018 trainen, het hoogst spelende team van Fortuna Wormerveer omdat zij in de 4e Divisie van het Betaalde Voetbal zijn ingedeeld. Afgelopen seizoen won de ploeg van Dave onder andere van SC Cambuur.

017, Mick Wilffert, Ook alweer 3 seizoenen actief bij Fortuna Wormerveer en is enorm gedreven. Als docent lichamelijke opvoeding weet Mick hoe het is om jonge spelers te motiveren.

016, Romain Galice. Als vader van zoon Tristan bij Fortuna Wormerveer aan komen waaien enkele jaren geleden en inmiddels een vertrouwd gezicht op de velden. Heerlijk fanatiek mar zeker ook oog voor de mens achter de voetballer.

015, Damon van Reenen. Vorig jaar opgepikt door de HJO en Damon heeft laten zien uit het goede hout te zijn gesneden. Betrouwbaar, fanatiek en gericht op ontwikkeling. Heeft eerder twee jaar in Amerika gewerkt als trainer en bij Ajax in het Amsterdamse stage gelopen.

O14, Cani Yilmaz. Een nieuw gezicht maar inmiddels wel al bekend binnen Fortuna Wormerveer omdat hij ook als voetballer voor Zondag Heren 1 overkomt. Als voetballer heeft hij onder andere bij AZ in de jeugd gespeeld maar ook al drie seizoenen in ADO”20 1 gespeeld. Nu trainer bij SDZ O14-1 en is van plan om zich tot toptrainer te ontwikkelen. Bij Cani staat alles in het teken van voetballen.

O13, een duo Dani Beukman en Kenn Limmen, behoeven eigenlijk geen introductie meer bij de Wormerveerders. Prachtig voor de club dat eigen jongens zich opwerpen als trainers en zich ook laten opleiden op dit gebied.

O12, Justus Jonk,   heeft jarenlang jarenlang gevoetbald bij Fortuna Wormerveer en is toen uitgewaaierd maar weer teruggekeerd op het warme nest Fortuna Wormerveer. Afgelopen seizoen heeft hij diverse jeugdteams getraind binnen Fortuna en daar ook stage gelopen. Nu gaat hij op eigen benen verder.

O11, Volkan Anli en Jesse Zeeman. Volkan is ook al jaren een gedreven trainer/coach binnen de jeugdtak. Super betrouwbaar en brengt veel structuur in de omgeving aan. Jesse is vorig seizoen ingestapt bij O10 en laat zien, naast een goede voetballer te zijn, ook een goede trainer te worden. Jesse voetbalt vrijwel zijn hele leven al bij Fortuna Wormerveer.

O10, Justin Jager. Ook een speler/keeper uit de eigen jeugdopleiding en heeft zich inmiddels bewezen als jeugdtrainer. Justin is zeer gericht bezig om de spelers een betere voetballer te laten worden. Hij staat bekend als zeer betrouwbaar en creëert een heerlijke voetbalsfeer.

O9, Stefan van der Grijp. Ook alweer enige seizoenen actief bij Fortuna Wormerveer. gestart bij de Mini’s, daarna O8 en komend seizoen O9. Stefan heeft een prachtige voetbalcarrière achter de rug met o.a betaald voetbal en ADO”20. Een echt voetbaldier die nu ook de trainersopleiding gaat volgen.

O8, Arsenio Dihalu. Dit seizoen al zijdelings betrokken bij het team van zijn zoontje maar komend seizoen verantwoordelijk trainer O8. Arsenio, al eerder voorgesteld als speler voor Zondag Heren 1 heeft een mooie voetballoopbaan achter de rug met onder andere Aston Villa op zijn CV.

O7, Vacature. De mini pupillen zoals ze die noemen. Voor deze positie is de club nog op zoek naar een geschikte trainer.

Techniektrainer, Barry Emmerig. Hij loopt ook al vele jaren fanatiek rond op de velden van Fortuna Wormerveer en levert meer dan regelmatig een talent af aan een BVO. Barry gaat voor meerdere teams, het 3e trainingsmoment verzorgen. Daarnaast zal hij de in- en externe scouting ondersteunen en Emre Bozkurt assisteren in zijn rol bij de Onderbouw.

HJO Onderbouw, Emre Bozkurt. Als 5 seizoenen trainer bij Fortuna Wormerveer en afgelopen jaar gestart in deze nieuwe rol. En dat doet hij naar volle tevredenheid.

HJO Bovenbouw, Marcel Blank .Al jaren doet hij de bovenbouw en kent de club van haver tot gort. De voormalig hoofdtrainer is een belangrijke schakel binnen de vereniging.

Naast de genoemde trainers van de selectie teams hebben ze  in Wormerveer inmiddels ook diverse trainers als assistenten van selectieteams maar ook trainers voor de minder prestatieve tak en de Meiden binnen Fortuna Wormerveer vastgelegd. Binnenkort presenteren ze daar in Wormerveer de namenlijst nog van waarvan akte.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl