12 jarige Stan Durieux blij verrast met bal en voetbalschoenen

Zaandam- De 12 jarige Stan Durieux werd zaterdag ochtend verrast met zijn prijs. Uit handen van Raymond Dorjee kon namens VoetbalinZaanstad voorafgaand aan zijn training de prijs bij de winnaar worden overhandigd. De jonge voetballer die bij het Zaandamse ZCFC speelt deed mee aan de prijsvraag welke vorige maand was uitgezet via het sportprogramma SportinZaanstad.
Per email kwamen er tal van inzendingen binnen, waaronder die van Stan. De vraag was wat de rust en einduitslag van de keukenkampioen divisie wedstrijd Jong AZ-FC Dordrecht zou worden. Niemand het de 4-0 zien aankomen en geen van alle inzendingen waren juist. Al waren er wel een aantal dichtbij die uitslag. De loting in de uitzending wees uit dat de jonge Zaankanter de uitverkorene was en won een prachtige wedstrijdbal van het merk Fieldpro en een paar italiaanse voetbalschoenen van het merk Maxel. De prijs werd mede mogelijk gemaakt door Trepo Sports, het bedrijf dat custom made sportkleding ontwikkelt. Wij wensen de prijswinnaar veel veilige meters en verwachten vele doelpunten voor ZCFC op sportpark Kalverhoek. Het weekend kon niet beter voor de grote Ajax fan want het afgelopen weekend werd ook de favoriete club van Stan nog eens landskampioen en pakte daarmee de 35e landstitel.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl