sc Hercules Zaandam is Club van de Week en ontvangt EUR 5.000,- van Vriendenloterij

Zaandam- Iedereen die meedoet met Vriendenloterij steunt verenigingen in Nederland. Elke maand worden er maximaal negen clubs, verenigingen of stichtingen door de jury gekozen tot Club van de Week. Deze keer is Hercules in de prijzen gevallen. En dat is geweldig positief nieuws wat het bestuur de energie geeft om daar iets heel moois mee te doen. Zo denken de Herculieten aan het Kuilpad in Zaandam aan een terrasoverkapping.

Om in aanmerking kunnen te komen voor dit fantastische bedrag, had het bestuur een plan ingezonden. Dat plan was om EUR 5.000,- te besteden aan een terras overkapping. Door het bestaande terras voor een deel te overkappen, creëren ze een extra uitgiftepunt voor koffie, thee en andere consumpties.
Zoals bekend is sc Hercules Zaandam lid van de coöperatieve vereniging De Kuil. Hierdoor kunnen ze de BTW op facturen die horen bij de aanschaf verrekenen via de coöperatie en wordt deze investering nog eens extra effectief ingezet. Hierdoor kunnen ze misschien zelfs wel meer voor elkaar krijgen. Misschien kunnen ze met een EUR 5.000,- wel een overkapping aanschaffen van een afmeting die bezoekers van het zonneterras beschermt tegen teveel zon, of desnoods dient als plek om te schuilen.
Iedereen die iets kan betekenen bij de aanschaf wordt van harte uitgenodigd om mee te denken. Dus ken je, of ben je, een leverancier van een terrasoverkappingen van hout of van aluminium, laat het de club weten. Ben je bereid om als de handen uit de mouwen moeten worden gestoken, je steentje bij te dragen? Kom er dan bij, ook als je andere ideeën hebt die binnen dit kader passen, geef het door want de club staat open voor goede ideeën.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl